JA, IK WIL EEN INTAKE BOEKEN

DÉCAAR CLEANSING TREATMENT - 60 minuten

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment dé behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Hierna wordt er een dieptereiniging uitgevoerd en worden onzuiverheden verwijderd. Een intensief masker kalmeert de huid waardoor ook roodheid zal afnemen. Deze behandeling is erop gericht acne onder controle te krijgen en de aanwezige huidbeschadiging aan te pakken. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Een acne huid met ontstekingen en puistjes. Door deze intensief reinigende en verzorgende treatment gaan ontstekingen verminderen en worden huidbeschadigingen minder zichtbaar.

INTAKEGESPREK VOORAF

Acne stoppen vraagt tijd en een sterke aanpak. Je krijgt de gewenste resultaten niet in één behandeling. Tijdens het intakegesprek kan ik je huid beoordelen en vertellen wat je kunt verwachten en hoeveel treatments er nodig zijn voor het gewenste resultaat.

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

• Ontstekingen zoals puistjes en pukkels nemen af

• Geen vettige glans meer

• Je huid is intensief gereinigd en de poriën verfijnd

• Je huid voelt fris en schoon aan

Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw persoonlijke skincare.

JA, IK WIL EEN INTAKE BOEKEN