Permanente Make-up

Voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen werken we volgens de allerlaatste trends en technieken.

Wenkbrauwen

De behandeling wordt volledig op jouw wensen afgestemd. Er zijn verschillende technieken die allen een andere uitstraling geven. Bijvoorbeeld een zachte poederachtige schaduw, de ombre techniek voor een mooi potlood effect of realistische hairstrokes voor ultradunne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar ook een combinatie van beide technieken is mogelijk, de Fusion Brows. We bespreken samen de mogelijkheden die passen bij je huid en gezicht.

 

Eyeliners

Voor de eyeliners zijn er ook verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een subtiel dun lijntje tussen en net boven de wimpers, de classic eyeliner infraslash, waarmee een effect van vollere wimpers wordt gecreëerd.
Je kunt ook kiezen voor een meer opvallende uitstraling, de advanced eyeliner, dit is een bredere eyeliner, met of zonder wing die het oog optisch groter maakt. Beiden opties maken de ogen direct sprekender.

 

Lipliner

Voor een vollere liplijn of het corrigeren van een onduidelijke liplijn en om je lippen meer kleur te geven kun je kiezen voor een lipliner. Er zijn diverse lipkleuren mogelijk, van lichtroze/nude tot een sprekende koraal/rode kleur. Alles gaat in overleg. Bij deze behandeling wordt eerst de lipcontour gemaakt, daarna worden de lippen volledig ingekleurd zodat de liplijn en lipkleur volledig in elkaar overlopen.

Wenkbrauwen

Hairstroke-techniek

Op de foto zie je een voorbeeld van gecombineerde wenkbrauwen. Vooraan wat hairstrokes (haartjes) en daarna zijn de wenkbrauwen gepoederd. Met een speciale naald worden
hairstrokes aangebracht en daarna gepoederd waardoor je wenkbrauwen er heel natuurlijk en niet van echt te onderscheiden uitzien.

Ombre

Ombre 

Op de foto zie je een voorbeeld van de ombre techniek, een zachte poederachtige wenkbrauw voor een mooi potlood effect. De wenkbrauw wordt van onder naar boven opgebouwd, van stevig en vol overlopend naar een lichte bovenkant.

Eyeliners

Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd

Met permanente eyeliner hoef je je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up en je wordt ’s ochtends al opgemaakt wakker. Op de foto zie je een voorbeeld van een geschaduwde eyeliner met wing.

 

Full lips

Permanente volle lippen. Om je lippen voller te laten lijken, meer kleur te geven en/of het corrigeren van een onduidelijke/ongelijke liplijn. Op de foto zie je een voorbeeld van een volledig ingekleurde lip.

GGD vergunning

In de salon wordt er gewerkt met geavanceerde GGD goedgekeurde apparatuur van Ecuri. De pigmenten (de inkt) zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strenge eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De unieke naaldmodules waarmee de pigmenten worden ingebracht zijn uitgerust met een membraan, zodat kruisbesmetting is uitgesloten. Uiteraard zijn we een door het GGD-goedgekeurde salon en in het bezit van een GGD-vergunning.