Permanente Make-up

Voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen werken we volgens de allerlaatste trends en technieken.

Wil je een  zachte poederachtige schaduw(Ombre) techniek voor een mooi potlood effect, Realistische Hairstrokes voor ultradunne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn of een combinatie van beiden technieken, Fusion Brows. We bespreken samen de mogelijkheden die passen bij uw huid en gezicht.

​Voor de eyeliners zijn er verschillende mogelijkheden. Ga je voor een subtiel dun lijntje tussen en net boven de wimpers, de classic eyeliner Infraslash waardoor een effect van vollere wimpers wordt gecreëerd.

Of ga je voor een opvallendere uitstraling , de advanced eyeliner, een bredere eyeliner, met of zonder wing die het oog optisch groter maakt. Beiden opties maken de ogen direct sprekender.

Voor de lippen, Full Lips : om je lippen voller te laten lijken, meer kleur, het corrigeren van een onduidelijke/ongelijke liplijn.

Er zijn diverse lipkleuren mogelijk, van lichtrose/nude tot een sprekende koraal/rode kleur. Alles gaat in overleg.

Wenkbrauwen

Hairstroke-techniek

Ook wel “haartjestechniek” genoemd. Met een speciale naaldmodule worden
hairstrokes aangebracht waardoor uw wenkbrauwen er natuurlijk en niet van echt te onderscheiden uitzien.

Wenkbrauwen

Ombre

Ombre 

Ombre techniek, een zachte poederachtige wenkbrauw voor een mooi potlood effect.

De wenkbrauw wordt van onder naar boven opgebouwd, van stevig en vol overlopend naar een lichte bovenkant.

Eyeliners

Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd

Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook de te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Voor de eyeliners zijn er verschillende mogelijkheden. Ga je voor een subtiel dun lijntje tussen en net boven de wimpers, de Infralash eyeliner waardoor een effect van vollere wimpers wordt gecreëerd.

Of ga je voor een opvallendere uitstraling , de Classic Eyeliner, een bredere eyeliner met of zonder wing die het oog optisch groter maakt. Beiden opties maken de ogen direct sprekender.

 

Full lips

Permanente Make-up Full Lips: om je lippen voller te laten lijken, meer kleur, het corrigeren van een onduidelijke/ongelijke liplijn.
Er zijn verschillende lipkleuren mogelijk, van lichtroze/nude tot een sprekende koraal/rode kleur. Alles gaat in overleg. Bij deze behandeling wordt eerst de lipcontour gemaakt, daarna worden de lippen volledig ingekleurd zodat de liplijn en lipkleur volledig in elkaar overlopen.

GGD vergunning

In de salon wordt er gewerkt met de geavanceerde GGD goedgekeurde apparatuur van Ecuri. De pigmenten(inkt) zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strenge eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De unieke naaldmodules waarmee de pigmenten worden ingebracht zijn uitgerust met een membraan, zodat kruisbesmetting is uitgesloten. Uiteraard zijn we een door het GGD-goedgekeurde salon en in het bezit van een GGD vergunning.