DECLÉOR, EXPERT IN COSMETISCH AROMATHERAPIE

Huidverzorging op basis van Essentiële oliën

Uw huid is belangrijk en daarom moet u er goed voor zorgen. Decléor biedt u de meest natuurlijke methode omdat er essentiële oliën in de verzorgingsproducten en behandelingen gebruikt worden. Essentiële oliën bevatten actieve ingrediënten die tot wel 100 maal hun natuurlijke werking hebben.

Wonderen uit de natuur
Aromatherapie is de natuur in haar zuiverste vorm. Een nauwgezette selectie van aromatische planten staat garant voor een pure olie waarin alle moleculen bewaard zijn gebleven. De essentiële oliën in de producten van Decléor hebben een verfrissende, bacterie dodende, verzachtende en herstellende werking.

Duo-concept
Decléor is een duo-concept. Bij behandeling wordt er altijd eerst een aromatische olie aangebracht, die speciaal is afgestemd op uw huidtype. Hierna volgt de dag- of nachtverzorging. Uit onderzoek is gebleken dat op deze wijze de producten met hun specifieke eigenschappen, een betere en diepere werking hebben. Een aromatische olie wordt altijd in de bloedbaan opgenomen, zodat ook van binnenuit aan de huid wordt gewerkt.

Decléor gezichtsbehandelingen
Tijdens een Decléor gezichtsbehandeling wordt er behandeld met de zeer intensieve aromatische oliën van Decléor die op uw huidtype zijn afgestemd.

DÉCAAR

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk

DÉCAAR  is een nieuw en modern cosmeceutical merk. Het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie.

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid.

DÉCAAR gelooft dat schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid. DÉCAAR levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en –behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten voldoen aan de meest veeleisende huidtypen.