Schoonheidssalon & Permanente Make-Up

Gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging en permanente make-up

Bij Essence of Beauty, schoonheidssalon & permanente make-up salon te Voorschoten, kunt u terecht voor gespecialiseerde huidverzorging en permanente make-up

Essence of Beauty is gespecialiseerd in huidverbetering & permanente make-up. In mijn schoonheidssalon in Voorschoten werk ik uitsluitend met de topmerken Decléor en Décaar waarmee je de kwaliteit krijgt die je verdient.

De door mij uitgevoerde permanente make-up behandelingen zoals eyeliners, wenkbrauwen en lippen voldoen aan de hoogste hygiëne eisen en de salon is daarmee uiteraard goedgekeurd door de GGD.

Een greep uit onze behandelingen

Décaar

Décaar voor zichtbare verbetering van de probleemhuid zoals acne, een onzuivere huid of pigmentvlekken.

Decléor

Decléor specialist in aromatherapie, heeft een natuurlijk verzorgingsprogramma voor het gelaat, op basis van essentiële oliën.

Permanente Make-up

Voor natuurlijk uitziende wenkbrauwen en strakke eyeliners volgens de aller laatste trends en technieken.

PMU Eyeliner

Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Yvonne Duyvestijn, gediplomeerd schoonheid- en permanente make-up specialiste. In 2006 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon in Voorschoten en inmiddels heb ik een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd.

Mijn streven is 100% tevreden klanten. Hygiëne en kwaliteit staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Voor een professioneel schoonheidsspecialiste en permanente make-up specialiste is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, behandelingen en producten. Daarom volg ik masterclasses, vaktrainingen, bezoek ik beurzen en lees ik vakbladen.

Het geeft mij voldoening om het mooiste uit een mens te halen. Huidverbetering en een verzorgde uitstraling is mijn doel en daar word ik blij van. Mijn klanten waarderen mijn precisie, service, zorgvuldigheid en gezelligheid.

Yvonne Duyvestijn

ESBEAU-1

Onze behandelingen

Maak hier online een AFSPRAAK of neem via WhatsApp! contact op

Volg je ons ook al!