BEAUTY TATTOO

Small Beauty Tattoos For Women


Een kleine beauty tattoo is een prachtig blijvend sieraad en een mooie tastbare herinnering.

 

Ik heb jarenlange ervaring als Permante Make-Up specialist in mijn schoonheidssalon. Dat is natuurlijk een vorm van tatoeëren en in mijn vrije tijd hield ik al van het tekenen van mooie, vrouwelijke ontwerpen. De stap naar professioneel tatoeëren was dan ook snel gezet!

 

GESPECIALISEERD IN MOOIE, KLEINE BEAUTY TATTOOS

 

Ik wilde mooie, verfijnde ontwerpen tot leven laten komen en besloot me daarom te specialiseren in kleine beauty tattoos. Een vlinder, een bloem, een naam of symbool. Die kleine, verfijnde tattoos met oog voor detail en vrouwelijkheid. Die verzorg ik graag voor je!

 

Vanzelfsprekend ben ik GGD-gekeurd en volg ik alle richtlijnen. Maar net zo belangrijk is jouw tevredenheid. Je tattoo is pas klaar als jij tevreden bent!

 

JOUW IDEE KOMT TOT LEVEN IN MIJN TATTOO DESIGN

 

Wil je ook graag een Beauty Tattoo? Boek dan een intake om de mogelijkheden voor jouw tattoo te bespreken! Tijdens deze intake bespreken we jouw wensen, ideeën en/of voorbeelden. Daarna breng ik jouw wensen tot leven in een speciaal voor jou gemaakt tattoo design. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we de tattoo van jouw dromen tot in de perfectie op je huid zetten!